Wat we doen

Standaard software

Bedrijfssoftware

Automatiseer je bedrijfsprocessen.

Bij Bijvoorbeeld Zo begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Maar we weten ook dat er bepaalde processen zijn die in vrijwel elk bedrijf voorkomen, zoals facturatie en urenregistratie. Voor standaard processen is het niet nodig om maatwerk software te laten ontwikkelen, daarom bieden wij ook standaard softwareprogramma’s aan voor optimale efficiëntie:

Maatwerk of standaard software?

Bij Bijvoorbeeld Zo werken wij zowel met onze standaard softwarepakketten, als met maatwerk software.

Standaard software biedt een snellere toegang tot een breed scala aan tools. Het is ontwikkeld met het oog op algemene taken die relevant zijn voor verschillende bedrijven. Aan de andere kant wordt maatwerk software specifiek voor een bedrijf ontworpen, waardoor het naadloos aansluit op de unieke processen binnen jouw organisatie.

Beide opties hebben hun voor- en nadelen. We denken graag met je mee over wat de beste oplossing is voor jouw organisatie. Of lees alvast meer in ons e-book: “Maatwerk of standaard software?”

Meer informatie? We helpen je graag verder.

Johan  1- vierkant

Johan, Senior Business consultant

In een geheel vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over onze standaard software pakketten. Laat je gegevens achter of neem meteen contact op:

0512-551120