Software op maat

Bedrijfssoftware op maat

Software volledig afgestemd op jouw organisatie

Bij Bijvoorbeeld Zo begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Hierdoor kunnen bepaalde softwarepakketten te algemeen zijn om aan al je eisen te voldoen. Daarom ontwikkelen wij bij Bijvoorbeeld Zo software op maat, die volledig aansluit bij jouw bedrijfsprocessen.

Met onze oplossingen helpen we je om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiëntie te verhogen. En niet geheel onbelangrijk: daarmee concurrentievoordeel te behalen.

Wanneer software op maat?

Wellicht heb je al één of meerdere softwarepakketten in gebruik, maar voldoet dat niet compleet aan de wensen. Je gebruikt niet alle functies waar je wél voor betaalt, of je wilt juist extra functies.

Of is er een specifiek proces dat je wilt automatiseren, zoals urenregistratie of facturatie? We denken graag met je mee wat de meest geschikte oplossing is. Dit kan maatwerk software zijn, of juist één van onze standaard softwareprogramma’s.

 

De voordelen

Met maatwerksoftware hoef je geen aanpassingen te doen; wij creëren software die perfect aansluit op jouw organisatie. Dit zorgt voor naadloze integratie, efficiëntieverbetering en kostenefficiëntie, en stelt je in staat om snel te reageren op een snel veranderende markt.

=

Perfect afgestemd op jouw organisatie

=

Makkelijk op- of af te schalen

=

Verhoog de efficiëntie

=

Voorkom fouten

=

Optimale ervaring voor gebruikers

Laptop met software van Bijvoorbeeld Zo
Maatwerk of juist onze standaard software?

Wij denken met je mee over de meest geschikte oplossing.

Vrijblijvend gesprek over wat maatwerksoftware voor jouw bedrijf kan opleveren?

Johan  1- vierkant

Johan, Senior Business consultant

In een geheel vrijblijvend gesprek vertel ik je graag meer over onze softwareoplossingen. Laat je gegevens achter of neem meteen contact op:

0512-551120