Wat we doen

Software koppelingen

Koppelingen en integraties

Laat software samenwerken.

Wij laten belangrijke systemen met elkaar samenwerken, zodat jij kunt gaan voor optimale efficiëntie.

Door koppelingen en integraties worden gegevens tussen afzonderlijke softwaresystemen automatisch met elkaar gedeeld. Zo bespaar je onnodige tijd en kosten en verminder je de kans op fouten door het overtypen van gegevens.

Wanneer is het voordelig om software te koppelen?

Als bedrijf heb je al gauw te maken met meerdere softwaresystemen. Vaak overlappen deze programma’s deels in de gegevens die ze gebruiken, maar kunnen ze niet met elkaar communiceren. In de praktijk komt dat er op neer dat er veel gegevens overgetypt moeten worden. Overtypen kost onnodig veel tijd, is foutgevoelig en verre van efficiënt. Om dit te voorkomen, bieden wij de oplossing.

De oplossing

Je wilt dat bedrijfssoftware soepel met elkaar samenwerkt. Dit is zowel in het voordeel van je personeel, als in de efficiëntie van je bedrijfsprocessen. In plaats van een compleet nieuw softwaresysteem aan te schaffen, is er een efficiëntere oplossing. Door verschillende softwaresystemen aan elkaar te koppelen, kunnen ze met elkaar communiceren en automatisch gegevens uitwisselen. Dat bespaart aanzienlijke tijd, wat je onder andere kwijt bent aan het overtypen van gegevens.

De mogelijkheden

Voor koppelingen en integraties zijn er diverse mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld bestaande ERP systemen koppelen aan externe software zoals webshops en e-mailmarketing.

Onze ervaring

Een overzicht van enkele koppelingen die wij al hebben verzorgd:

   

  Wij denken graag met je mee.

  Neem gerust contact met ons op.

  Bijvoorbeeld Zo

  De voordelen

  =

  Verhoog de efficiëntie

  =

  Tijd- en kosten besparen

  =

  Voorkom fouten

  =

  Niet meer onnodig overtypen

  =

  Een duurzame oplossing, je behoudt je goedwerkende softwaresystemen